Het management moment van de waarheid

Open en eerlijk met elkaar in gesprek gaan over behaalde resultaten

Vrijwel alle leidinggevenden laten kansen liggen als het gaat om  het open en eerlijk met elkaar leren van resultaten. Herken je dit?

IN COMPANY MAATWERK TRAJECT VOOR BETEKENISVOLLE RESULTATEN

Elk leidinggevende zou de skill moeten beheersen om aan te spreken op resultaten, ook bij jou in de organisatie.  Veel kansen voor groei blijven hier liggen. Het management moment  van de waarheid is een essentiele aanpak voor het ontwikkelen van eigenaarschap om professionals en teams tot prachtige resultaten te laten komen. Performance Matters biedt als enige in Nederland hiervoor een uniek en intensief  In Company maatwerk traject.

Voor CEO's, directieleden, managers, leidinggevenden en professionals

Performance Matters helpt diverse  eigenaarschap creëren met maatwerktrajecten, open trainingen, inspiratie sessies en muzikale events.

Aanspreken op resultaten zorgt voor groei. De Methode hiervoor heet; Het Management Moment van de Waarheid

Door:

Frans Wijngaarden

Managing Director

Herken je dit?

Je hebt als leidinggevende, coach, facilitator of begeleider een geweldige kans om een medewerker of team te laten groeien: spreek ze aan op behaalde resultaten als deze afwijken van wat je verwacht had. Want, elke keer dat je dit niet doet ontneem je de betreffende medewerker of het team de kans om te groeien.

De realiteit is weerbarstig

Uit ons onderzoek blijkt, dat de gemiddelde leidinggevende nogal kiest voor eens een ander pad zodra hij of zij realiseert dat een medewerker niet het resultaat haalt wat in de lijn der verwachting was. Het is namelijk best uitdagend en spannend om hier een gesprek over te beginnen. Leidinggevenden stellen,  het gesprek vaak uit of af, of reageren op een manier die niet effectief is voor een volgend te verwachten resultaat. 

Effectief aanspreken vraagt om de waarheid

De waarheid om eerlijk te zijn, zonder oordelen en met de intentie de ander te laren schitteren. Wij hebben daar een aanpak voor. Theorie en techniek, oefeningen en begeleiding. Het vraagt tijd en effort, van alle betrokkenen. Achteraf is iedereen er blij mee: de mate van openheid en eerlijkheid is toegenomen, er wordt geleerd, resultaten die eerst niet voor mogelijk gehouden werden worden nu gerealiseerd. Dit intensieve traject, heet het Management Moment van de Waarheid.

Hulp nodig?

Bellen met Bas, opleidingsadviseur

Heb je praktische vragen of wil je even sparren?

Hoogstgewaardeerde leertraject

2022
Performance Matters In Company leertraject

Het traject in het kort:

Het Management Moment van de Waarheid traject bestaat uit 3 fases:

fase1: 

Een startconferentie voor alle leidinggevenden waarin gewenste resultaten bepaald worden.  

 fase 2:

Een workshop van 2 dagdelen voor alle leidinggevenden om zich de aanpak van het ‘management moment van de waarheid’ eigen te maken.

fase 3: 

Coaching van alle leidinggevenden gedurende ruim een half jaar, op basis van casuïstiek en tussentijdse resultaten. 

Jouw resultaten:

  • Je bent in staat eigenaarschap te ontwikkelen bij medewerkers. 
  • Je beheerst de methode om op een motiverende en productiviteitsverhogende maniermedewerkers aan te spreken op (tussentijdse) resultaten
  • Je beheerst de leiderschapsstijl om een lerende organisatie te helpen ontwikkelen
  • Je weet medewerkers te verbinden aan de organisatie.
  • Vanuit jouw lever je een belangrijk bijdrage aan het succes van de organisatie
  •  Je bent in staat anderen te laten schitteren

Wat anderen zeggen:

On many occasions I have worked with Frans and I have always been both amazed and inspired by his original and honest views on true leadership, and his drive to get the best out of people in the most diverse situations. No doubt he has greatly influenced the way how I lead my team, and I am sure he will continue to do so.
Ben Bucker
Director Polypropylene at LyondellBasell Industries
Altijd op zoek naar de win-win in relaties. inhoudelijk zeer to the point, en een goede sparring partner. In staat om in twee zinnen een zeer complex probleem in al zijn essentie te verwoorden. and a great sense of humor kernwoorden: creatief, snel, denkt altijd in mogelijkheden, overzicht.
Marco Tankink
Director bij Salsaparilla
His newest activities, which focuses on a 'new'method to get the best out of your people and increase performance and productivity, is another example of this drive for innovation. I'am convinced the 'Managerial Moment of Truth'-approach will prove to be a very succesfull method to structurallly change behaviour and do more with less.
Nico Vester
Senior Manager Compensation & Planning

Een investering voor de hele organisatie

Elke MMOT-er is in na het leetraject in minimaal 25% betere resultaten te behalen.
MMOT leertraject investering

In gesprek over resultaten voor aansprekende resultaten

Per traject maximaal 10 deelnemers. De opleiding is afwisselend zowel op locatie als online en duurt, afhankelijk van het individuele niveau van de deelnemer 3-9 maanden.

MMOT leertraject

Persoonlijk op maat
3250,- vrij van BTW
  • inclusief personal coaching
  • Alle bijeenkomsten
  • Alle materialen
Uniek in NL
Over de opleider

Specialist in eigenaarschap

Frans Wijngaarde is psycholoog, auteur en internationaal opleider van directies, management teams en professionals. Samen met zijn team ontwikkelt hij vanuit Performance Matters eigenaarschap.  

performance matters

Wij creëren eigenaarshap

MMOT traject

Voor iedereen die het zichzelf, zijn team, de organisatie gunt om succesvol te zijn in het halen van resultaten. Een uniek en intensief traject voor directeuren, leidinggevenden en professioannals, die binnen de organisatie verantwoordelijk zijn voor het halen van resultaten en de ontwikkeling van anderen. 

De proeverij

Hoe geef je resultaatgericht leiding en creëer je eigenaarschap bij medewerkers? Wij bieden een gratis live webinar/proeverij voor de professional die meer wil leren over eigenaarschap Geleid door Frans Wijngaarden; auteur van o.a. het ‘Handboek Eigenaarschap ontwikkelen bij anderen’. 

Eigenaarschap

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van eigenaarschap in organisaties, teams en bij professionals. Onze methode is gericht op het creëren van een lerende organisatie. Ontdek hoe wij professionals in organisaties helpen met het halen van betekenisvolle resultaten. 

Bestel een van onze handige tools voor betekenisvolle resultaten.

Speciaalzaak in eigenaarschap

Betekenisvolle resultaten voor de professional

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van eigenaarschap in organisaties, teams en bij professionals. Onze methode is praktisch, gebaseerd op de eigen praktijk en gericht op het creëren van een lerende organisatie. Want wij weten dat het halen van resultaten die ertoe doen, door professionals die een (harts)verbinding hebben met de organisatie, echt mogelijk is.

In het veld

Wij leveren maatwerk, zijn ongedwongen en mens gericht, benaderbaar en to the point. Wil jij ook weten wat wij voor ‘jouw’ organisatie, team of professionals kunnen betekenen. Neem dan contact met ons op. 

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 20 jaar ervaring

Het is leuk om met ons te werken. Wij trainen met impact. Of dit nu een muziekvoorstelling is, een maatwerk traject of een open training.