Interactieve muziekvoorstelling rond eigenaarschap

Een muzikale inspiratie sessie rondom Eigenaarschap voor elk event.

Voor elk kick off event, ontwikkeldag of inspiratiesessie

Als internationaal managementtrainer, spreker en bestseller auteur is Frans Wijngaarden te boeken voor een muzikale management inspiratie sessie voor management, directie of andere zakelijke bijeenkomst. 

Een interactieve muziekvoorstelling

In 1 uur introduceren Frans en Ben het thema eigenaarschap op muzikale wijze. Dit kan bijvoorbeeld aan de start van een studiedag in het onderwijs, een kick-off voor een ontwikkelingsprogramma / MD-programma. Dit programma kan uitgebreid worden tot maximaal een dagdeel. We voegen dan workshopelementen toe en maken er een interactieve, leerzame ochtend / middag van.

 

Eigenaarschap inspireert, Frans zingt

Frans Wijngaarden is artiest en psycholoog, auteur van bestselling management boeken en bracht het thema eigenaarschap naar Nederland. Samen met zijn neef, Ben Blaauw schrijft hij liedjes over mensen en wat ons beweegt in de keuzes  die we (niet) maken.  Of het nu gaat om een inspiratie sessie voor een organisatie, een feestelijke aangelegenheid thuis of het opvrolijken van iemand die het verdient, Frans raakt altijd de juiste snaar.

Zo boek je Frans;

1-Bespreek je event

We bespreken het thema en het doel van de bijeenkomst

2-Programma

We ontwikkelen een programma dat aansluit op het thema

3-Het event

Op de dag van het event zorgen we voor een naadloos aansluitend interactief programma

Onze klanten aan het woord:

Ik heb Corinda leren kennen tijdens de teambuildingsessies van verschillende teams in mijn wijk. De manier waarop Corinda aan de slag gaat met de teams vind ik erg prettig. Duidelijkheid met ruimte voor humor, doortastend en soms confronterend.. ik heb het allemaal voorbij zien komen in de avonden. Alles vanuit de verbinding met de deelnemers! Niet terughoudend in het bespreekbaar maken van haar eigen kwetsbaarheid! Zeker aan te bevelen!!
Marjan Eisses
SKSG
Ik zou elk bedrijf een persoon gunnen in de vorm van Corinda. Corinda is competent en scherp in haar manier van coachen. En met scherp bedoel ik dat ze in staat is om in zeer korte termijn de vinger op de zere plek kan leggen. En ze confronteert je hiermee op een open, eerlijke en transparante manier, zonder oordeel. Als je de technieken onder de knie krijgt die ze op een leuke, verhelderende manier kan brengen, dan ben je echt 'eigenaar' geworden van je werk.
Grytsje Bijlsma
De Vries Technisch Buro
Kathelijn is zeer waardevol geweest voor Coppa. Het Talent Ontwikkel Programma (TOP) dat ze heeft ontwikkeld en geïmplementeerd werd door de medewerkers als praktisch toepasbaar beoordeeld en werd goed gewaardeerd. Ook onze recruitment heeft een positieve boost gekregen wat zonder Kathelijn zeker niet was gelukt.
Jeroen Meijer
DGA COPPA
In het voorjaar van 2021 heeft de Ondernemingsraad van drinkwaterbedrijf Oasen een verdiepende training 'Eigenaarschap' gevolgd onder de deskundige leiding van Kathelijn Bakker van Performance Matters. Als voorzitter van de Ondernemingsraad heb ik dit, samen met mijn team, ervaren als erg leerzaam en als een verrijking van theorie, praktijk en teambuilding.
Eelco Verduin
Oasen

Wat is het doel van de inspiratie sessie?

Lijkt het je fijn om meer te weten hoe eigenaarschap jouw event kan inspireren? Neem gerust contact met ons op door je teamvraag te stellen of bel ons direct. We sparren graag met je om je verder te helpen.