Wees de leider die resultaten boekt

Online training Resultaatgericht Leiderschap

Nog maar 4 plekken. Schrijf je nu in!

Investeer in jezelf en de groei van je team

 Ben jij een leidinggevende die ervan geniet anderen te laten schitteren? Wil je aanzienlijk beter worden in het halen van resultaten en je investering van de opleiding met factor 4 terugverdienen? Dat kan, met ons aanbod! In 4 online sessies richt je je direct op te praktijk en leer je de vaardigheden van Resultaatgericht Leiderschap.

(Her)ken jij deze leiderschapsissues?

Is dit wat je als leider wilt bereiken?

In 4 online sessies naar resultaat

In 4 online sessies:

 

Leer je hoe je jezelf en je team richt op het behalen van meetbare resultaten. Je past de geleerde vaardigheden direct toe in je dagelijkse werk. Je profiteert van de kennis en expertise van ervaren leiderschapstrainers en leert direct van andere deelnemers met het delen van “best practices”. Tevens wordt de training afgestemd op jouw specifieke behoeften en uitdagingen.

Eigenaarschap op resultaat:

Eigenaarschap geeft professionals 8 factoren als  zelfsturingstool om tot betekenisvolle resultaten te komen:

Bevorder aanzienlijk de verantwoordelijkheid, betrokkenheid, pro-activiteit, doorzettingsvermogen, creativiteit, innovatie en samenwerking in je team. Leer hoe je anderen kunt laten schitteren vanuit eigenaarschap

De 8 factoren van Eigenaarschap:

Dit zijn wij

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van eigenaarschap in organisaties, teams en professionals.  Oprichter van Performance Matters, Frans Wijngaarden, is auteur van meerdere managementboekbestsellers over het thema eigenaarschap.

Reviews

Ik zou elk bedrijf een persoon gunnen in de vorm van Corinda. Corinda is competent en scherp in haar manier van coachen. En met scherp bedoel ik dat ze in staat is om in zeer korte termijn de vinger op de zere plek kan leggen. En ze confronteert je hiermee op een open, eerlijke en transparante manier, zonder oordeel. Als je de technieken onder de knie krijgt die ze op een leuke, verhelderende manier kan brengen, dan ben je echt ‘eigenaar’ geworden van je werk.

Marjan Eissen manager SKSG

In het voorjaar van 2021 heeft de Ondernemingsraad van drinkwaterbedrijf Oasen een verdiepende training ‘Eigenaarschap’ gevolgd onder de deskundige leiding van Kathelijn Bakker van Performance Matters. Als voorzitter van de Ondernemingsraad heb ik dit, samen met mijn team, ervaren als erg leerzaam en als een verrijking van theorie, praktijk en teambuilding.

Jeroen Meijer DGO 

Corinda verbindt. Eerlijk en transparant heeft zij van onze teamleden een hecht team gemaakt. Dit is onze bedrijfsresultaten aanzienlijk ten goede gekomen. Absoluut een aanrader, ook omdat teameigenaarschap het team leert om zichzelf bij te sturen en te ontwikkelen.

Grytsje Bijlsma Manager DVTB

Onze aanpak

Nadelen andere trainingen:

Onze klanten:

Tot snel!