Performance Matters video cast Channel

Zet jij jouw resultaten in de Spotlights?

Neem deel aan ons Performance Matters channel en laat je professionele resultaten groeien.

Peformance Matters presenteert:

Met onze videocast zie je resultaten groeien

Performance Matters start met een nieuwe serie video podcasts over eigenaarschap en betekenisvolle resultaten. Jij kunt hierin schitteren! Wij zoeken namelijk deelnemers die in gesprek met Frans Wijngaarden online een coachinggesprek aangaan. De methode die Frans hierin hanteert is uniek en voor een deel gebaseerd op “Structural Thinking” van de Amerikaans managementgoeroe Robert Fritz. Heb je een resultaat (in jouw werk) waarover je minder tevreden was? Dan heb je een mogelijkheid voor groei in handen. De regie behoud je zelf, dus lees snel verder. In het voorbeeldfilmpje zie je (in het engels) een uitleg van “Structural Thinking”.

Video afspelen
On many occasions I have worked with Frans and I have always been both amazed and inspired by his original and honest views on true leadership, and his drive to get the best out of people in the most diverse situations. No doubt he has greatly influenced the way how I lead my team, and I am sure he will continue to do so.
Ben Bucker
Director Polypropylene at LyondellBasell Industries
Altijd op zoek naar de win-win in relaties. inhoudelijk zeer to the point, en een goede sparring partner. In staat om in twee zinnen een zeer complex probleem in al zijn essentie te verwoorden. and a great sense of humor kernwoorden: creatief, snel, denkt altijd in mogelijkheden, overzicht.
Marco Tankink
Director bij Salsaparilla
His newest activities, which focuses on a 'new'method to get the best out of your people and increase performance and productivity, is another example of this drive for innovation. I'am convinced the 'Managerial Moment of Truth'-approach will prove to be a very succesfull method to structurallly change behaviour and do more with less.
Nico Vester
Senior Manager Compensation & Planning

Zo werkt het:

Je hebt een tegenvallend resultaat

Je brengt een praktijksituatie in, waarin je een ander resultaat had verwacht. Online ga je hierover een coach gesprek aan met Frans Wijngaarden. Je doet dit gesprek online in de vorm van een videocast, waarbij de sessie wordt opgenomen.

Je bekijkt de uitkomst van de sessie

Na afloop van de videocast, kijk je de sessie terug. Heeft het je iets gebracht? Ben je tevreden met het verloop van de sessie? Helpt het andere professionals ook in hun performance groei?  Wanneer we samen tevreden zijn over de sessie, besluiten we gezamenlijk voor uitzending. Dus pas na jouw goedkeuring.

We zenden de sessie uit

Op ons youtube kanaal zenden we de sessie uit om terug te kijken. Als jij dat oke vindt. Alle sessies op ons kanaal zijn vrij te bekijken, met als doel te kunnen leren. Je zult versteld staan over je nieuwe tools voor het verbeteren van jouw resultaten.

Of stuur een mail naar: Harald@performancematters.nl

Na je aanmelding nemen we contact met je op en bekijken we samen de mogelijkheden.

Leren van elkaar met onze videocast

Over Frans Wijngaarden

Je bent in goede handen

Frans Wijngaarden is psycholoog, auteur en internationaal opleider van directies, management teams en professionals. Samen met zijn team ontwikkelt hij vanuit Performance Matters eigenaarschap.  

Bestel een van onze handige tools voor betekenisvolle resultaten.

Speciaalzaak in eigenaarschap

Betekenisvolle resultaten voor de professional

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van eigenaarschap in organisaties, teams en bij professionals. Onze methode is praktisch, gebaseerd op de eigen praktijk en gericht op het creëren van een lerende organisatie. Want wij weten dat het halen van resultaten die ertoe doen, door professionals die een (harts)verbinding hebben met de organisatie, echt mogelijk is.

In het veld

Wij leveren maatwerk, zijn ongedwongen en mens gericht, benaderbaar en to the point. Wil jij ook weten wat wij voor ‘jouw’ organisatie, team of professionals kunnen betekenen. Neem dan contact met ons op. 

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 20 jaar ervaring

Het is leuk om met ons te werken. Wij trainen met impact. Of dit nu een muziekvoorstelling is, een maatwerk traject of een open training.