© 2022 All rights reserved​

❤ voor eigenaarschap​

Gratis interactieve online sessie !

Krijg meer zicht op de dynamiek in je team en hoe (team-)eigenaarschap daar een rol bij speelt?

Hoe geef je resultaatgericht leiding en creëer je eigenaarschap bij medewerkers? Frans Wijngaarden; auteur van o.a. het ‘Handboek Eigenaarschap ontwikkelen bij anderen geeft je zijn unieke inzichten, in deze 2 uur durende interactie live sessie. Na deze sessie weet je exact wat eigenaarschap je oplevert.

 

Live interactief online webinar

De Proeverij

In deze online sessie van 2 uur neemt Frans Wijngaarden je mee in zijn 20 jaar lange internationale ervaring op het gebied van Performance Management. Doe je voordeel met de 8 factoren van eigenaarschap en leer van de praktische voorbeelden hoe jij als professional binnen jouw organisatie kunt zorgen voor betekenisvolle resultaten. Schrijf je nu in en geniet van deze interactieve sessie!

Over Frans Wijngaarden

Frans Wijngaarden is managing consultant van Performance Matters. Hij heeft de afgelopen twintig jaar met directies en professionals gewerkt om hun performance te ontwikkelen, onder andere in China, de Verenigde Staten en een aantal Europese landen. Hij heeft zowel multinationals als grotere MKB-bedrijven uit een groot aantal verschillende branches in zijn klantenkring. Naast psycholoog is Frans auteur van meerdere succes boeken, spreker en toert hij met zijn eigen theatershow door het land.

In de managementboek top 10!

5/5
"Frans Wijngaarden weet als geen ander het begrip eigenaarschap concreet te maken en het op een positieve manier te laden"
5/5
"Veel goede en praktische tips die je dagelijks zou kunnen toepassen om sneller bij je doel/ resultaat te komen. Deel over "verantwoordelijk nemen" moet iedereen hebben gelezen!"

Van de auteur van:

performance matters

Wij creëren eigenaarschap

MMOT traject

Voor iedereen die het zichzelf, zijn team, de organisatie gunt om succesvol te zijn in het halen van resultaten. Een uniek en intensief traject voor directeuren, leidinggevenden en professioannals, die binnen de organisatie verantwoordelijk zijn voor het halen van resultaten en de ontwikkeling van anderen. 

De proeverij

Hoe geef je resultaatgericht leiding en creëer je eigenaarschap bij medewerkers? Wij bieden een gratis live webinar/proeverij voor de professional die meer wil leren over eigenaarschap Geleid door Frans Wijngaarden; auteur van o.a. het ‘Handboek Eigenaarschap ontwikkelen bij anderen’. 

Eigenaarschap

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van eigenaarschap in organisaties, teams en bij professionals. Onze methode is gericht op het creëren van een lerende organisatie. Ontdek hoe wij professionals in organisaties helpen met het halen van betekenisvolle resultaten. 

Het Management Moment van de Waarheid

Als je niet effectief in gesprek gaat over resultaten ontneem je de kans om te leren.

Presenteert: Een uniek performance traject

Het Management Moment van de Waarheid, het MMOT, kent 4 simpele stappen die de basis vormen voor de aanpak die gegarandeerd leidt tot een beter resultaat. 

MMOT helpt:

  • Medewerkers behouden voor je organisatie
  • Een lerende organisatie te creëren
  • Resultaten bespreekbaar te maken
  • Zorgt voor 25% betere resultaten

Het traject in essentie:

  • Elke leidinggevende doet mee
  • Workshop/Coaching/Coaching on the job
  • Leren van en met elkaar
  • Levert direct betekenisvolle resultaten op 
Resultaten bespreken, het lijkt zo simpel maar door het MMOT traject weet ik pas echt wat de waarheid inhoudt. Doe dit traject als je de kans krijgt!
Gerben Moester
Directeur
Iemand echt aanspreken op tegenvallende resultaten is niet altijd makkelijk maar met het MMOT weet ik dit nu om te zetten in samen leren.
Michael Pieters
Teamleider
Iedereen mag mij contacten over deze opleiding want ik kan het zo enorm aanbevelen dat ik er niet over uitgepraat raak. Top!
Marga Meer
Projectleider
Als ervaren trainer en coach dacht ik alles op het het gebied van Performance al wel te weten. Totdat ik bij Performance Matters de MMOT opleiding volgde. Halleluja.
Hester van Nieuwland
Projectleider
Onze klanten

Wij kregen al het vertrouwen van: