Ontwikkel je Dreamteam in 6 sessies

In 2023 nog ruimte voor maar 6 teams! 

(Her)ken jij je team?

Is dit wat je wilt?

Teameigenaarschap voordelen:

Eigenaarschap geeft professionals 8 factoren als  zelfsturingstool om  goed samen te werken.  

Bevorder aanzienlijk de verantwoordelijkheid, betrokkenheid, pro-activiteit, doorzettingsvermogen, creativiteit, innovatie en samenwerking in je team. Vraag nu een vrijblijvend voorstel aan. In Q4 van 2023 hebben we nog ruimte voor een beperkt aantal teams.

De 8 Dreamteam factoren:

Dit zijn wij

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van eigenaarschap in organisaties, teams en professionals.  Oprichter van Performance Matters, Frans Wijngaarden, is auteur van meerdere managementboekbestsellers over het thema eigenaarschap.

Reviews

Ik zou elk bedrijf een persoon gunnen in de vorm van Corinda. Corinda is competent en scherp in haar manier van coachen. En met scherp bedoel ik dat ze in staat is om in zeer korte termijn de vinger op de zere plek kan leggen. En ze confronteert je hiermee op een open, eerlijke en transparante manier, zonder oordeel. Als je de technieken onder de knie krijgt die ze op een leuke, verhelderende manier kan brengen, dan ben je echt ‘eigenaar’ geworden van je werk.

Marjan Eissen manager SKSG

In het voorjaar van 2021 heeft de Ondernemingsraad van drinkwaterbedrijf Oasen een verdiepende training ‘Eigenaarschap’ gevolgd onder de deskundige leiding van Kathelijn Bakker van Performance Matters. Als voorzitter van de Ondernemingsraad heb ik dit, samen met mijn team, ervaren als erg leerzaam en als een verrijking van theorie, praktijk en teambuilding.

Jeroen Meijer DGO 

Corinda verbindt. Eerlijk en transparant heeft zij van onze teamleden een hecht team gemaakt. Dit is onze bedrijfsresultaten aanzienlijk ten goede gekomen. Absoluut een aanrader, ook omdat teameigenaarschap het team leert om zichzelf bij te sturen en te ontwikkelen.

Grytsje Bijlsma Manager DVTB

Onze aanpak

Nadelen andere trainingen:

Onze klanten:

Tot snel!