© 2022 All rights reserved​

❤ voor eigenaarschap​

Performance Matters presenteert: online training

Uit de waan van de dag

Herken jij dat jouw drukte een negatieve impact heeft op je resultaten en werkplezier? Door het nemen van Eigenaarschap over je eigen tijd, krijg je weer grip. 

5/5
"Deze training had ik 10 jaar geleden moeten volgen"
5/5
"Hoe kan het dat ik met deze simpele oefeningen zoveel meer voor elkaar krijg nu? Hoe dan ook: Dank je wel Kathelijn!"
wat geeft jou betekenis?

Alles wat je aandacht geeft groeit

“Hoe vaak heb je jezelf betrapt op het controleren van je telefoon tijdens een belangrijke taak? Hoe vaak ben je afgeleid geraakt door sociale media of e-mails, terwijl je eigenlijk iets belangrijks moest doen? In onze moderne wereld is het gemakkelijk om overweldigd te worden door de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden, waardoor we ons laten meeslepen door de waan van de dag. Het gevolg is dat we geconditioneerd raken om te reageren op de korte termijn.  

Wat ons echt betekenis geeft slijt steeds meer weg. Maar wat, als ik je zou vertellen dat er manieren zijn om je weer vol energie en inspiratie te kunnen focussen op wat er voor jou echt toe doet?  En hierdoor zelfs productiever te zijn dan ooit te voren? Door de juiste tools en strategieën te leren, kun je de afleidingen vermijden en je energie richten op wat echt belangrijk is, terwijl je je productiviteit en welzijn verhoogt?

kijk snel voor de startdata

Online training in 4 dagdelen

De online training besteedt aandacht aan hoe de waan van de dag in stand wordt gehouden, hoe je er effectief mee kunt omgaan, welke tools je hierbij helpen en hoe je met anderen (opdrachtgever, leidinggevende of collega’s) gesprekken voert om je werk plezierig en behapbaar te houden. De training bestaat uit 4 online sessie van 2,5 uur. Zie ook de brochure!

Over Kathelijn Bakker

Persoonlijkheid & stijl

Toegankelijk, empathisch, zorgvuldig en oprecht. Nieuwsgierig. Ik ben oprecht geïnteresseerd. Gevoel voor humor! Mijn stijl is: Vriendelijk, open, oplossingsgericht, verdiepend, vragend én luisterend.

Waar word ik blij van?

Afwisseling – Resultaten behalen die ertoe doen – Leren. Als mensen – door gesprekken of trainingen met mij – verrassende en belangrijke inzichten hebben gekregen, geïnspireerd zijn geraakt en in beweging zijn gekomen.

Ontvang mijn gratis minicursus

Meld je vandaag nog aan voor mijn gratis minicursus ‘Uit de waan van de dag’, en ontvang praktische tools om afleidingen te vermijden en je energie te richten op wat er echt toe doet.”

5/5
"Kathelijn is praktisch, vol humor en echtheid"
5/5
"Dank je wel nog Kathelijn door jou heb ik geleerd hoe het anders kan"

performance matters

Wij creëren eigenaarschap

MMOT traject

Voor iedereen die het zichzelf, zijn team, de organisatie gunt om succesvol te zijn in het halen van resultaten. Een uniek en intensief traject voor directeuren, leidinggevenden en professioannals, die binnen de organisatie verantwoordelijk zijn voor het halen van resultaten en de ontwikkeling van anderen. 

De proeverij

Hoe geef je resultaatgericht leiding en creëer je eigenaarschap bij medewerkers? Wij bieden een gratis live webinar/proeverij voor de professional die meer wil leren over eigenaarschap Geleid door Frans Wijngaarden; auteur van o.a. het ‘Handboek Eigenaarschap ontwikkelen bij anderen’. 

Eigenaarschap

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van eigenaarschap in organisaties, teams en bij professionals. Onze methode is gericht op het creëren van een lerende organisatie. Ontdek hoe wij professionals in organisaties helpen met het halen van betekenisvolle resultaten. 

Onze klanten

Wij kregen al het vertrouwen van: